Segítség

2022.12.05. 20:46

Elindult a 17. Karácsonyi Cipősdoboz Akció Egerben

December 18-ig várják a felajánlásokat.

M. H.

A tavalyi évben rekordot döntöttek

Forrás: HEOL

A Baptista Szeretetszolgálat Egerben is jól ismert akcióját immár 17. alkalommal hirdetik meg a városban. Az elmúlt évben több mint ezer ajándékcsomag gyűlt össze megyeszékhelyen, s a fantasztikus – történelmi rekordot jelentő – év után ismét számítanak az adományozókra, hogy együttes erővel minél több rászoruló gyermeknek okozhassanak örömöt karácsonykor.

Az elmúlt tizenhat évben több mint 7100 gyermek számára tették boldogabbá az ünnepet, melyen a megváltó érkezésére emlékezünk. A cipősdobozba csomagolt karácsonyi szeretetcsomagokat idén december 18-ig várják.

Egerben négy gyűjtőpont van, az Agria Parkban, a Biolife Plazmában, a Felnémeti Fiókkönyvtárban és a Baptista Szeretetszolgálati Irodában. Sok éves örömteli tapasztalat, hogy az egriek nagyszívű adományozók. Most is azt kérik, hogy ha csak lehetséges, ne várják meg az akció utolsó napját a csomag összekészítésével, az önkénteseknek ugyanis még sok tennivalójuk lesz az ajándékokkal. Az összegyűlt szeretetcsomagokat a helyi Baptista Gyülekezet és a Keresztények Egerért összefogás önkénteseivel juttatják el a megajándékozni kívánt gyermekekhez.

A doboz összekészítésével kapcsolatos tanácsokat és az akció részleteit az érdeklődők megtalálják a www.ciposdoboz.hu oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában