Korai

2022.12.28. 10:58

Hamarabb elbontották idén az egri Dobó tér karácsonyfáját a szokásosnál + videó

Szilveszterkor már nem lehet a téren.

Sz. M. L.

Így állították fel az egri karácsonyfát

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Olvasónk jelzése szerint a keddi viharos szél kimozdította a helyéről az egri Dobó tér karácsonyfáját, ezért elbontják. A Városgondozás Eger Kft.-nél érdeklődtünk, a cég közlése szerint azonban erről szó sincs. Az erős szél előtt megerősítették a fa rögzítését, jól állta a sarat, viszont valóban még vízkereszt előtt lebontják a karácsonyfát.

A városgondozás arról tájékoztatta portálunkat, hogy a díszek napokon belül lekerülnek a fenyőről, s el is szállítják a fát. A korai karácsonyfa bontás oka az, hogy a szilveszteri rendezvényt szervező Agria Film Kft. a szombati események zavartalansága miatt megrendelte a bontást a városgondozástól.

Frissítés:

A fáról időközközben már le is kerültek a díszek és le is bontották a tartószerkezetről. Sőt, még szerda délelőtt fel is darabolták a Dobó téren. A környéken bámészkodók meglepetten figyelték, ahogy egy konténerbe kerülnek a fenyőágak. Olvasóink jelezték, hogy nem csak a fát, a többi karácsonyi díszt, az angyalszárnyat, a rénszarvasszánt és a betlehemet is elvitték a térről szerdán. 

Forrás: olvasói fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában