Segítség

2022.12.01. 07:25

Hatvan, Heves, Lőrinci: idén is lesz állatok karácsonya, a menhelyeknek gyűjtenek

A Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány idén is megszervezi adománygyűjtő akcióját a menhelyeken élő négylábúak számára. A kezdeményezés fővédnöke Szabó Zsolt országgyűlési képviselő.

T. O.

A Menhelyi Állatok Karácsonya elnevezésű adománygyűjtés – amelynek fővédnöke Szabó Zsolt országgyűlési képviselő – ez alkalommal a korábban megszokottaktól eltérően egyhetes lesz.

Az alapítvány kuratóriumi elnöke, Köves Gábor Nándorné elmondta: a december 5-ével kezdődő héten hétfőtől szombatig délelőtt 10 órától délután 5-ig Hatvanban és Hevesen várják az adományozókat. Hatvanban a Radnóti tér 2. szám alatti parkolóban, Hevesen pedig a Művelődési Központban lehet leadni a felajánlásokat.

Lőrinciben egynapos lesz a kezdeményezés, december 7-én, szerdán idén is Édes Erzsébet selypi virágboltjánál szerveznek gyűjtést. Itt a jelzett napon reggel 8 órától délután 4-ig várják az adományozókat.

– Segítsünk! Nyújtsunk szeretetet, odafigyelést ezeknek az állatoknak, a menhelyeknek, könnyítsük meg számukra a téli hónapokat – fogalmazott Köves Gábor Nándorné.

A szervezők tárgyi és pénzbeli adományokat is örömmel fogadnak; arra kérnek mindenkit, aki szereti az állatokat, hogy járuljanak hozzá a gazdátlan, menhelyekre befogadott kutyák, macskák életkörülményeinek javításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában