Elismerés

2022.12.16. 17:25

Hatvanban a bajtársak kitüntették az alpolgármestert is

A hon- és a rendvédelem ügye iránt elkötelezett személyek alapították meg az 1849-es győzedelmes hatvani helyi csata parancsnokáról elnevezett Gáspár András Bajtársi Egyesületet.

T. O.

Lestyán Balázs (balra) átveszi az elismerésről szóló dokumentumot

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A civil tömörülés tagsága igen aktív, nem csak a városi rendezvényeken vesznek részt, hanem a közös programjaikat is igyekeznek tartalommal megtölteni. Miként az mostani évzáró rendezvényükön is történt: a meghívottakkal – köztük Horváth Richárd polgármesterrel és Lestyán Balázs alpolgármesterrel – közösen felidézték az idei év történéseit, majd baráti beszélgetés keretében búcsúztak el az esztendőtől.

Elismerések átadására is sor került: az egyesület névadójához kapcsolódó hagyományok ápolása, a közös rendezvények szervezése során végzett lelkiismeretes, önzetlen munkája elismeréséül az egyesület elnöksége Gáspár András Emlékérmet adományozott Lestyán Balázs alpolgármesternek, valamint „egyesületi tag” kategóriában Füzér Lászlónak.

Az egyesületnél hagyomány, hogy a kerek évfordulót ünneplő születésnaposokat is ezen a rendezvényen köszöntik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában