Évértékelés

2022.12.08. 20:40

Ignácz Balázs főispán is köszöntötte az ünneplő Heves megyei nyugdíjasokat

A megyeháza Örökzöld Nyugdíjas Klubja a napokban tartotta évzáró, s egyben évértékelő találkozóját.

F. V. E.

A szervezet vezetője, Kovács János beszámolt a létszámában is folyamatosan gyarapodó, a tagság gerincét adó volt önkormányzati dolgozókat képviselő közösség éves tevékenységéről. 

Elismeréssel szólt dr. Juhász Attila Simonnak, a Heves Megyei Közgyűlés elnökének az edelényi tapasztalatszerző túra megvalósulásáért tett gyakorlati támogatásáról. Megköszönte Dobre-Kecsmár Csabának, az Egererdő Zrt. vezérigazgatójának a munkáját, amiért rendkívül magas színvonalon tette lehetővé a Gyöngyössolymos-szalajkavölgyi erdész-nyugdíjas találkozó sikeres megrendezését. A klub elnöke az elmúlt év fontos eseményei között említette a nemzetközi hírű egri Sanatmetal egészségtechnológia vállalatnál tett üzemlátogatást, az idei Gárdonyi-évforduló alkalmából a Gárdonyi-házban tartott ünnepi eseményt. Ősszel Minczér Gábornak, a megyeszékhely alpolgármesterének a beszámolóját is meghallgathatták.

A nyugdíjas szervezet évzáró rendezvényén részt vevő Ignácz Balázs megyei főispán elismeréssel szólt az idősek aktivitásáról, társadalomban betöltött szerepükről, s további támogatásáról biztosította az egybegyűlteket, majd ünnepi figyelmességgel lepte meg a megyeházi nyugdíjas klub tagjait.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában