Tankolni kell

2022.12.07. 14:45

Itt vannak a friss benzinárak: mondjuk, hol, mennyibe kerül a 95-ös Heves megyében

A benzinárstop eltörlése nyomán újra különböző árakkal találkozhatunk a kutatnál.

HEOL

Figyelni kell mostantól a számokat a tankolás előtt

Forrás: Kemma.hu

Fotó: H. B.

A kedd éjszakai kormányinfón jelentették be, hogy a brüsszeli szankciók fel kell adni a benzinárstopot. Ugyanakkor, ahogy arra a Világgazdaság is felhívta a figyelmet, mindez nem változtatott azon a tényen, hogy továbbra is a magyarországi üzemanyagár az egyik legalacsonyabb az unióban.

Az ugyanakkor igaz, hogy most olyan látvánnyal találkoznak a sofőrök, amellyel 13 hónapja nem: a benzinkutak kútoszlopain már nem a 480-as szám díszeleg, vagyis az elmúlt napok felvásárlási láza után most azt keresik többen, hogy hol mennyibe kerül a 95-ös üzemanyag literje. 

Bár számos kútról még nincs adat, de a holtankoljak.neten már számos helyről közölték, hogy mennyibe kerül a 95-ös benzin az ársapka eltörlése után. 
Eger 40 kilométeres körzetében a legolcsóbban a megyeszékhelyen, a Tárkányi úton mérik a 95-ös (620 forint), de 629-ért is tankolhatunk a városban, ahogy Gyöngyösön a 3-as számú főúton is. Gyöngyösön egyébként 641 forintért is kínálnak benzint, csakúgy, mint Pétervásárán. 
Lőrinciben, Füzesabonyban, Hatvanban 641 forintért is tankolhatunk. Az M3-as Kerekharaszti pihenőjében és Kálnál már 661 forint a 95-ös literje. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában