Évértékelés

2022.12.09. 11:30

Kitüntetések Hatvanban: az osztályvezetőtől a kántorig

Nagyon szépen köszönöm a díjazottak munkáját, pótolhatatlan szerepük a város életében – fogalmazott Horváth Richárd, Hatvan polgármestere.

T. O.

Molnár Tamás kántor, karnagy (jobbra) is polgármesteri díszoklevelet vehetett át

Forrás: Horváth Richárd Facebook-oldala

Hatvanban Horváth Richárd polgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy az évértékelőn átadták a város idei kitüntetéseinek egy részét, így a „Dr. Papp Zoltán kitüntető emlékgyűrű – A közügyért” elismerést és Hatvan Város Polgármesterének Díszokleveleit.

– Azok az értékek, amelyeket a hatvaniakkal közösen meghatároztunk, segíthetnek kezelni a válság kihívásait. Nehéz döntések előtt állunk, de azért dolgozunk, hogy minél kevésbé viseljen meg bennünket az előttünk álló időszak. Szeretjük ezt a várost és mindent megteszünk a közös eredményeink megtartásáért. Köszönöm a munkatársaimnak, hogy kitartanak és mellettem állnak. Nagyon szépen köszönöm a díjazottak munkáját, pótolhatatlan szerepük a város életében – fogalmazott.

Dr. Papp Zoltán emlékgyűrűt vehetett át dr. Szilágyi Mária, a polgármesteri hivatal szervezési osztályának vezetője. Hatvan Város Polgármesterének Díszoklevelét Garádi Géza szakedző, a Hatvani Úszó Klub vezetőedzője, Mátyássy Gábor, festőművész, pedagógus, Molnár Tamás, a Szent Adalbert Római Katolikus Templom kántora, a Grassalkovich Énekegyüttes karnagya, Prouteau Éva, a hatvani Gigászok Sportegyesület úszóedzője és Schósz Barnabás, a Hatvani Sakk Kör elnöke érdemelte ki. Horváth Richárd megköszönte Gulyás Katalin főkertész munkáját is. A szakember – mint arról beszámoltunk – a közelmúltban átvehette „Az Év Főkertésze” kitüntető címet is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában