Átszervezés

2022.12.10. 18:55

Közösségi költöztetést hirdet az egri Bródy könyvtár + videó

Az intézmény közösségi költözést hirdet a bibliotéka vezetése a négy évvel ezelőtti központi állomány átszervezéséhez hasonlóan.

Sz. M. L.

A Bródy Sándor könyvtár

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára a növekvő energiaárak miatt december 19-től, hétfőtől új helyszínen, a központi könyvtárban várja olvasóit annak nyitva tartási idejében. Az intézmény felhívása szerint december 17-ig a Gyermekkönyvtár még az EKMK Forrás épületében, a Bartók Béla téren kínálja az olvasnivalókat és a programokat, de arra kérnek mindenkit, hogy sok-sok könyvet és társasjátékot kölcsönözzenek a következő napokban az átpakolás megkönnyítése érdekében.
Emellett az intézmény közösségi költözést hirdet a négy évvel ezelőtti központi állomány átszervezéséhez hasonlóan, ám ezúttal két fejezetben.

A Kis Könyves Költözés első része december 12-én, hétfőn délután négy órától lesz a központi könyvtárnál. Első alkalommal a könyveit mozgatják olvasólánc segítségével, melyhez várják a csatlakozókat. A második alkalommal pedig december 21-én, szerdán 11 órától a gyermekkönyvtári könyveket pakolják a helyére. A gyermekkönyvtári programok és szolgáltatások ezt követően teljes körűen elérhetőek lesznek, a Kossuth Lajos utcában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában