Ajándék

2022.12.01. 14:31

Legót hoz a Mikulás a leleszi kicsiknek

Egymillió forint értékű Legót kapnak ajándékba a tarnaleleszi kisgyermekek a Kis Bocs Mikulástól

B. K.

Nagy öröm a lego a gyerekeknek

Forrás: Shutterstock

Nagy meglepetésben lesz részük a tarnaleleszi kisgyerekeknek mikuláskor. A hat éven felülieknek 260 doboz Legót ajándékoz  a Kis Bocs Egyesület, mintegy egymillió  forint értékben -  tudtuk meg Kovácsné Zay Beátától, a leleszi könyvtár  vezetőjétől. Az ajándékok már megérkeztek, hamarosan a gyermekekhez is  eljutnak.

A Kis Bocs Baba-Mama Egyesület önkéntesei nem először csalnak mosolyt a leleszi kicsik arcára. Galyasné Dósa Katalin, a szervezet vezetője szívügyének tekinti a hátrányos  helyzetű gyermekek segítését. Kiváló partnernek bizonyult e cél  támogatásában a Kárpátok  Alapítvány és a Lego Csoport.

Az önzetlen támogatóknak hála, idén a Kelet-magyarországi régióban a Kis Bocs Mikulás közvetítésével közel tízezer gyermeket tesznek boldoggá, főként hátrányos helyzetű, fogyatékos, gyermekvédelmi intézményben élő vagy nevelőszülői hálózatban élő fiatalokat.

Tavaly nyáron már jártak Tarnaleleszen az egyesület önkéntesei. Akkor  300 doboz Legót osztottak ki a gyermekek között. Galyasné Dósa Katalin és munkatársai fáradhatatlan, alázatos munkájukkal a megye számos településén segítik a társadalmi beilleszkedés folyamatát, varázsolják szebbé a rászorulók napjait.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában