Spórolás

2022.12.04. 21:00

Nem lesz díszkivilágítás, spórolnak az energiával Ostoroson

A jelentősen megemelkedett energiaárak miatt takarékosság érdekében idén nem lesz karácsonyi díszkivilágítás, a településen a templom előtti adventi koszorú és a Kossuth tér és Széchenyi út kereszteződésében lévő fenyőfa kivételével. Elmarad az adventi rendezvény a templomban Böjt László polgármester szerint.

Sz. M. L.

 Szeptember 1-től már megszűnt a Szent István park és a Hősök tere kivilágítása, és január 1-től ideiglenesen szünetelhet a római katolikus templomé is. Az intézmények saját intézkedési csomagot állítanak össze, a gyermeknevelési intézmények kivételével munkaidőben legfeljebb 20 fokra fűtik a helyiségeket. 

Az önkormányzati intézmények december 24. és január 8. között zárva tartanak. Az Alapszolgáltatási Központban ebben az időszakban a házi segítségnyújtás biztosított. A védőnői szolgálat zárva tart, a fogorvosi rendelő pedig ügyeletet. Az óvoda zárva tartásának időszakában január 2-től 6-ig az felügyeletet igénylő gyermekek ellátása a novaji óvodában történik, a karácsony előtti héten Ostoros fogadja az ottaniakat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában