Nyitás

2022.12.02. 13:52

Pénteken kinyit a gyöngyösi jégpálya

Január 8-ig biztosan lehet korcsolyázni, a további nyitva tartás az időjárástól függ.

Sz. Sz. I.

Forrás: Gyöngyös önkormányzata

Pénteken megnyitja kapuit, és egészen este nyolcig várja a sportolni vágyókat a gyöngyösi jégpálya a városi strand területén, tájékoztatott az önkormányzat. Közlésük szerint az iskolai téli szünet végéig biztosan lehet korcsolyázni, a továbbiak az időjáráson múlnak. 

– A működés rendjében nem történt változás, a téli sport szerelmesei három turnusban használhatják a jeget. Lehetőség van bérletet váltani, hétvégenként pedig hosszabb nyitvatartással és jégdiszkóval várjuk majd a csúszni vágyókat. Idén a szokásosnál is több vendégre számítunk, ugyanis sem Hatvanban, sem Egerben nem nyit ki a műjégpálya ebben a szezonban – mondta Juhász Péter, a város sportlétesítményeit üzemeltető Sportfólió Kft. ügyvezetője.

Az ügyvezető hozzátette, hogy a belépők idén csak minimális mértékben drágultak, a jégpálya szolgáltatásai szinte a tavalyi árakon érhetők el. A szezon pontos végét még nem határozták meg, az elszálló energiaárak miatt a téli szünet végéig, január nyolcadikáig biztos a jégpálya működése. Hogy utána nyitva tudják-e még tartani, az nagy mértékben függ majd az időjárástól. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában