Kültéri óra

2022.12.24. 16:25

Petőfibányán nagyszerű közösségi ünnep volt a karácsonyvárás

A jelenlévők az önkormányzat, a szervezők, a fellépők és az egész közösségnek köszönhetően emlékezetes este részvevői lehettek.

T. O.

Gyerekek is műsort adtak az ünnepváró eseményen

Forrás: Melcher Tamás/Facebook

Petőfibányán ismét gazdagodott az iskola előtti park. Helyi mesteremberek, Szabó Krisztián, Molnár „Molesz” József és Mizser Ferenc egy kültéri órával ajándékoztak meg a közösséget.

Az ajándék kültéri óra Petőfibányán
Forrás: Melcher Tamás/Facebook

Emellett a település apraja-nagyja a művelődési házban karácsonyi ünnepségre gyűlt össze. Egy helyi lokálpatrióta, Melcher Tamás – aki a Facebookon osztotta meg élményeit és az eseményről készült fotóit – beszámolója szerint az est első fellépője a „Molesz és Barátai” zenekar volt. Utána Juhász Péter polgármester kívánt boldog karácsonyt a megjelenteknek. Szavait követően az óvodások, majd az iskolások adták elő műsorukat nagy lelkesedéssel. Őket a „Valcer” klarinét kvartett koncertje követte komoly és könnyedebb karácsonyi hangulatú zenékkel.
A jól sikerült ünnepi műsor után hurka foszlós kenyérrel, savanyúsággal, forralt bor és tea, valamint sokáig tartó beszélgetések várták a jelenlévőket. Mint utóbbiak egyöntetűen megállapították, az önkormányzat, a szervezők, a fellépők és az egész közösségnek köszönhetően emlékezetes este részvevői lehettek.
 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában