Elismerés

2022.12.13. 18:21

Rangos szakmai díjat kapott az Egri Malom Zrt. vezérigazgató, Előházi Irén

Előházi Irén az Egri Malom Zrt. vezérigazgatója is az új Károlyi Sándor-díjasok közt van, az elismerést kedden adták át. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos küldöttgyűlését december 13-án tartották, Gödöllőn, ott találtak gazdára a díjak.

P. E.

Előházi Irén Győrffy Balázs NAK elnök és Jakab István Magosz elnök társaságában

Forrás: NAK/Lévai Zsolt:

Fotó: ZSOCC

A rendezvényen ismertették: Előházi Irén, Patkós Lajos és Szabó Mária Eszter Károlyi Sándor-díjban részesült.

A kamara 2019-ben döntött a Károlyi Sándor-díj megállapításáról. Az agrárgazdaság, az élelmiszeripar vagy a vidékfejlesztés területén elért kiváló teljesítmény és magas színvonalon végzett szakmai tevékenység elismeréséül évente legfeljebb három személy részesülhet ebben a kitüntetésben. Idén – a javaslattevő bizottság egyhangú szakmai álláspontjával egyetértésben – a NAK Országos Elnöksége a Károlyi Sándor-díjat Előházi Irénnek, Patkós Lajosnak és Szabó Mária Eszternek ítélte oda. A díjazottakról szóló döntést a kamara december 13-i országos küldöttgyűlésén ismertették.

Előházi Irén az Egri Malom Zrt. vezérigazgatója. Aktívan részt vesz a NAK Heves Megyei Szervezetének életében, annak munkáját önzetlenül segíti. A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem jótékonysági programban az általa vezetett malom a búza megőrlését, a liszt zsákolását, valamint tárolását évek óta ingyenesen végzi, továbbá a kiszállításnál is jelentős segítséget nyújt. Rendszeresen részt vesz a kamara által szervezett aktivitásokban, programokban, áll a méltatásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában