Új elnökség

2023.01.18. 14:44

Dr. Pápai Ákos szerint a Mi hazánk a legstabilabb jobboldali szervezet Egerben

Új elnöksége már van, de új irodája is lesz a szervezetnek.

Sz. M. L.

Sajtótájékoztatót tartott a Mi Hazánk a Bazilika előtt

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Új elnökséget választott a Mi Hazánk Mozgalom egri szervezete január 12-én – jelentette be sajtótájékoztatón szerdán a Bazilikánál Bognár Ignácz korábbi és újra megválasztott elnök. Hozzátette, a helyszín választással azt szerették volna kifejezni, hogy Egerben teljes biztonsággal lehet a bazilika előtt állni, miközben a világban keresztényüldözés folyik. 

– A január 12-i gyűlésen újraválasztottak elnöknek. Továbbá két alelnökről is döntés született, összesen öt jelölt volt. Az egyikük Bóta Sándor a Másikuk pedig Tóth István – emelte ki.

Bóta Sándor elmondta, hogy az előző két évben is alelnöki tisztséget töltött be, s a megalakulás óta a szervezet tagja. Hangsúlyozta, reményeik szerint Egerben a józan ész és az emberközeli politika kerül előtérbe a jövőben, melyet a mozgalom képvisel, s a Virradat Program mentén helyi szinten alkalmazza. Tóth István aki szintén megalakulása óta a szervezet tagja, megköszönte a bizalmat.

– Korábban nem vállaltam vezető szerepet a helyi szervezetben, mert szerettem volna ha a fiatalok jutnak lehetőséghez, ám a következő évben, s a 2024-es választási kampányban úgy gondolom sokat segíthetek a tapasztalatommal és munkabírásommal – fejtette ki. 

Dr. Pápai Ákos megyei elnök volt az egyik alelnök korábban. Elmondta, örül, hogy új tisztségviselővel erősített a szervezet Egerben, illetve annak is, hogy stabilitást, folyamatosságot ad az elnök személye.

– Az egri politikai szervezetek között mi vagyunk azt mondhatom a legstabilabbak, hiszen oszlatás nem történt, s nem is fog történni. Ugyanakkor valamennyi jobboldali szervezetnél ez megtörtént már az elmúlt években. Tagjaink lelkesek, mindenki igyekszik a lehető legjobbat nyújtani, hogy a magyarság megmaradását szolgáljuk a Kárpát-medencében – emelte ki, majd s.ok sikert kívánt az elnökségnek.

Bognár Ignácz hozzátette, jó ideje folyamatban van egy egri iroda létrehozása, csak az önkormányzaton múlik, hogy mikor nyithat meg. Ugyanis mindenképp városi helyiséget szerettek volna bérelni, hogy azzal is bevételt generáljanak az egrieknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában