Szezonzárás

2023.01.06. 18:58

Hétfőtől már csak a jégpingvin árválkodik a gyöngyösi korcsolyapályán

Vasárnap estig még csúszhatunk a fedett jégpályán, szombaton jégdiszkó is lesz.

Sz. Sz. I.

Már csak a pingvin marad

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Január 8-án tart nyitva utoljára ebben a szezonban a gyöngyösi fedett jégpálya, tájékoztatta portálunkat Juhász Péter, a város sportlétesítményeit üzemeltető helyi Sportfólió Kft. ügyvezetője. Mint mondta, előtte azért még lesz program is: január 7-én 17 órától évadzáró jégdiszkóra várják a jég és a zene szerelmeseit. A hallgatnivalóról Benks, azaz Benke Ádám, a gyöngyösi Blue Box lemezlovasa gondoskodik. Juhász Péter arra is felhívta a figyelmet, hogy számos talált tárgy várja gazdáját a korcsolyakiadóban. A héten még mindenki megkeresheti a sínadrágját, kabátját, kesztyűjét, sapkáját. 

A jégpálya téli iskolai szünet utáni üzemeltetése a nyitás óta bizonytalan volt, mert – mint arról már portálunkon beszámoltunk – az energiaárak drasztikus emelkedése miatt, az energiafelhasználás mérséklése érdekében, a gyöngyösi képviselő-testület október 12-i, rendkívüli ülésén megszorító intézkedésekről határozott. Az átfogó energiacsökkentési intézkedéscsomag valamennyi, az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanra, intézményre, illetve gazdasági társaságra kiterjed. Az önkormányzat célja, hogy negyedével csökkentse az energia­költségeit.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában