Zavart elme

2023.01.07. 08:37

Megharapott egy nőt, pucéran sétálgatott az egri Széchenyi utcán egy férfi, kórházba vitték

Izgalmasan indult a szombat reggel az egri belvárosban.

HEOL

Az egri Széchenyi utca

Forrás: Google Maps

Meztelen férfi sétál az egri belvárosban, jelezte szombat reggel olvasónk, aki egy elhaladó buszból látta, az évszaknak és a jóízlésnek sem megfelelő öltözet nélküli pucér embert. Mentőt is látott.

Kérdésünkre a mentősök megerősítették olvasónk hírét.

- Egy 30 év körüli férfi zavart állapotban, meztelenül sétál Egerben a Széchenyi utcán. Bajtársaink a mentés éppen most végzik - tájékoztatta portálunkat Deutsch Ákos, Heves vármegyei vezető mentőtiszt valamivel nyolc óra után.

Azt egyelőre nem tudni, miért indult neki a januári időben ruha nélkül. A mentőegységet egy másik beteghez riasztották, amikor a viadukt alatt vették észre, hogy ez a férfi zavartan, meztelenül sétálgat, egészen a Lenkey udvarig kisérték, ahol a rendőrség segítségével sikerült betenni a mentőautóba. Állítólag megharapott egy nőt, akit szintén be kellett vinni a kórházba emiatt. 

Az egri rendőrök biztonsági intézkedés keretében nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak a pucér ember leszerelésében. Ezt már Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense árulta el kérdésünkre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában