Kellemetlenség

2023.01.09. 12:22

Meglepődött a higiéniára kényes fürdőző az egri strandon

A vezetőség elmondta, a strand megújulásán, tisztaságán is dolgoznak.

Sz. M. L.

Úgy tűnik az egri stranddal gondok vannak

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A minap az egri strandon jártam, ahol nagy megrökönyödésemre a korábbi tapasztalatokkal ellentétben nem épp tisztaság uralkodott egyes részeken – jelezte olvasónk. – Az öltözőszekrény annyira koszos volt, hogy zacskóba tettem bele a ruháimat. Szintén koszos volt a medence csempéje és a járólap is. A problémát jeleztem a személyzetnek, akik azt válaszolták, hogy nem tudnak mit csinálni, de továbbítják a jelzést az illetékesnek. Gondolkoztam rajta, hogy inkább kijövök a strandról – részletezte.

– Az öltözőszekrények az elmúlt években elavultak, felújításra, sok esetben cserére szorulnak. Igyekszünk a nyári szezon előtti karbantartások és takarítási munkálatok során a szekrényekre is gondot fordítani – fogalmazott Molnár László, a strandot üzemeltető cég ügyvezetője.

– Természetesen a tisztásággal kapcsolatos észrevételt jeleztük a takarítást végző partnercégünknek. A későbbiekben még nagyobb figyelmet fordítunk munkájuk ellenőrzésére. Sajnáljuk, hogy olvasójuk rossz élményekkel távozott az Egri Termálfürdőből, bízunk benne, hogy következő látogatása során már pozitív változásokat tapasztal majd – írta az Eger Termál Kft.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában