Eltűntek

2023.01.05. 16:41

Négy napja keresik Kávét és Lilit, lehet, hogy Noszvaj felé menekültek

Hiába kutat utánuk a gazdi, eddig semmi nyom.

Sz. M. L.

– Január első napján tűnt el két kutyánk, Kávé és Lili Cserépfaluból. Azóta szinte semmi hír, borzasztóan aggódunk és borzasztóan hiányoznak nekünk – mondta gazdájuk, ifj. Gelencsér János. A becsületes megtalálónak pénzjutalmat adnak a segítségért.

Lili és Kávé, akiket nagyon várnak haza Fotó: Beküldött

A gazdi szerint nagy rá az esély, hogy a szomszédos Noszvaj felé indult Kávé, a zsemle színű golden-labrador keverék kan, és Lili, a fiatal, fekete labrador szuka, állítólag ott látták őket.

– Kávén eltűnésekor kék, Lilin rózsaszín nyakörv volt. Természetesen chipesek. A kan gazdája én vagyok, a szukáé Hacsi Bernadett, Cserépfalun, a Bethlen Gábor út 31.-ben éltek. Mindkét kutyus nagyon barátságos, senkit se bántanának, szeretik a hasukat. Ami ismertető jegy lehet, hogy a kislány fekete labrador mellkasán egy nagyon pici fehér folt van, messziről nem is észrevehető de közelről látszik. A kan kutya ismertető jegye az hogy nem teljesen zsemleszínű inkább krémes fehér, a füle végei picit sötétebbek. Már kiplakátoltuk a környékbeli településeket, megosztottuk, szóltunk rendőröknek, vadászoknak, de semmi kézzelfogható információ nem érkezett róluk eddig. Nagyon bízunk benne, hogy megtaláljuk őket, kérem aki látja őket, az értesítsen – fogalmazott ifj. Gelencsér János.

Plakát is készült az eltűnt ebekről
Plakát is készült Forrás: Ments meg! Facebook csoport

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában