Előadássorozat

2023.01.29. 21:40

Természetmegőrzési Műhely indul az egri könyvtárban

Közös gondolkodásra, kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik.

F. V. E.

Indiai szamócáról

Forrás: Schmotzer András/bnpi.hu

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) és a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár új előadássorozatot indít útjára Természetmegőrzési Műhely címmel, osztotta meg a honapján a BNPI.

– Az előadások céljául aktuális természetvédelmi témák, problémák ismertetését tűztük ki, továbbá ezeken az alkalmakon lehetőséget biztosítunk a közös gondolkodásra, valamint a kapcsolatépítésre is. A programsorozat nemcsak a szakmai közönség, de a természetvédelem iránt érdeklődők számára is érdekes lehet – ismertették. 

A Természetmegőrzési Műhelyben elsőként Schmotzer András kutatási szakreferens és Hák Flóra természetvédelmi ügyintéző előadását hallgathatják meg az érdeklődők A jó, a rossz, a csúf és a szőrös „nemolyanjóbarátaink” címmel január 30-án a Bródy Sándor Könyvtárban 16 óra 30 perctől. 

Az előadás alapvetően a környezetünkben is megfigyelhető inváziós növényfajokra, valamint emlősökre koncentrál, de szeretnék bemutatni a folyamatok háttérmozgatóit, valamint azokat a kezelési, visszaszorítási lehetőségeket is, amelyek jelen pillanatban a rendelkezésünkre állnak, közölte a BNPI.

Az előadáson a részvétel ingyenes, azonban előzetesen online regisztrálni szükséges január 30-án délig.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában