Vandál tett

2023.01.28. 08:07

Valakinek útjában volt egy buszmegálló Egerben: összetörte

Felháborodást okozott a helyiek körében, hogy az egri Lajosvárosban, a volt mezőgazdasági iskola közelében található buszmegálló üvegét valaki szerda estére összezúzta.

Sz. M. L.

Szerdán este ezzel a siralmas látvánnyal szembesültek a lajosvárosiak

Forrás: heol.hu

A balesetveszélyen túl kifejezetten azért is bosszankodtak a környéken élő tömegközlekedők, mert modern, szélvédett helyen várakozhattak, persze csak egészen addig, amíg valaki úgy nem döntött, hogy megszabadítja az üveglapoktól a megállót.

A törött üveget azóta összetakarították. Mint megtudtuk a Volánbusztól, a fedett várakozóhely az önkormányzat üzemeltetésében áll. Náluk arról érdeklődtünk, hogy mekkora kár keletkezik egy ilyen alkalommal, és gyakran történik-e ilyen Egerben, amint válaszolnak, megosztjuk olvasóinkkal.

Nem csak a kisebb építmények tönkretétele bosszantja föl a város egyes lakóit vagy az átutazókat, a buszpályaudvar környékén is rendszeres, hogy így vagy úgy, de megrongálják, összefirkálják az épületeket vagy használati tárgyakat. Egyébként sok éven keresztül a Tűzoltó téri örökmécses üvege is rendszeresen esett erős emberek áldozatául.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában