Hiányosságok

2023.02.03. 10:03

Árvízproblémákkal szembesült az önkormányzat a Bervában

Minden városrész fontos.

Sz. M. L.

Több problémával is szembesültek

Forrás: Mirkóczki Ádám/Facebook

A Vadrózsa utcában az egyes helyeken gondozatlan területek miatt problémát okoz a hirtelen lezúduló csapadékvíz elvezetése illetve az utca aszfaltozásának hiánya – tette közzé Mirkóczki Ádám polgármester közösségi oldalán.

– Figyelembe vesszük a lakosság észrevételeit és a lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minél hamarabb megoldást találni az általuk jelzett problémára. Az utcában élőket megerősítettük abban, hogy a város vezetése a jelenlegi nehéz pénzügyi helyzet ellenére továbbra is partner a problémák minél gyorsabb megoldásában, ehhez azonban a város 2023. évi költségvetésének elfogadásakor az ellenzéki képviselők támogatása is elengedhetetlen. Örülnék annak, ha február végén egy olyan költségvetést fogadhatnánk el, mely nem az értelmetlen pénzszórásról szól, hanem amit a városban régóta fennálló, mindennapi életünket érintő problémákra tudnánk fordítani – fogalmazott.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a januári közgyűlésen Bódi Zsolt (Fidesz-KDNP) képviselő hívta föl a figyelmet a problémára, s a bejáráson is jelen volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában