Szörnyű

2023.02.04. 07:56

Autó csapódott a kerékpáros pihenőbe Felsőtárkány közelében, a vétkes jelentkezett

Akár tragédiát is okozhatott volna a sáros út.

Sz. M. L.

Az egri önkormányzat tájékoztatása szerint egy napokkal ezelőtt történt baleset során megrongálódott a Felsőtárkánytól 10 kilométerre lévő Tamás Kútja kerékpáros pihenő faszerkezete. 

Híradásuk szerint egy autós társaság éppen a kerékpártúráról indult vissza Egerbe, amikor vélhetően a még sáros kerekek miatt megcsúszott az autó a kanyarban, és nekicsapódott a kerékpáros pihenő tartóoszlopainak. Az építmény ennek következtében összerogyott. Személyi sérülés szerencsére sem az autó utasai között, sem a pihenő környezetében nem történt.  

A Tamás Kútja kerékpáros pihenőt a Kerékpárral a Bükkön át – Kerékpárral a városon át című ÉMOP-pályázat keretében az önkormányzat alakította ki, így a létesítmény jelenleg is a megyeszékhely önkormányzatának fenntartásában működik.  Az önkormányzat városüzemeltetési irodájának munkatársai megkezdték a pihenő helyreállítását és a vétkes autós is jelentkezett az önkormányzatnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában