Furcsa üzenetek

2023.02.03. 10:42

Az Eger Termál szerint névtelen lejárató kampány zajlik ellenük

A cég szerint megpróbálják lejáratni az egri strandot.

Sz. M. L.

– Az Eger Termál vezetése sajnálattal tapasztalja, hogy az egyik népszerű közösségi oldal névtelenséget biztosító lehetősége mögé bújva lejárató hadjárat indult a cég ellen. Ennek egyik eszköze a hamis felhasználói profilról érkező, a sajtónak megküldött „reklamáció”, amelyben zömmel a strand higiéniai körülményeit kifogásolják. Az utóbbi napokban több ilyen eset is történt, melyek kivétel nélkül hamis, sem tárgyi, sem személyi bizonyítékkal nem alátámasztott rágalmazások voltak – írta portálunknak közleményben a cég.

Hangsúlyozták,  minden, tudomásukra jutott esetben szigorú belső vizsgálatot tartottak és tartanak a jövőben is.

– Eddig egyetlen alkalommal sem találtuk bizonyítottnak a rágalmazó állításait. Tekintettel arra, hogy a lejárató hadjárat, melynek középpontjában az Eger Termál áll, nem csupán a cég, hanem közvetve Eger jó hírét veszélyezteti, szigorúan lépünk fel az álhíreket terjesztőkkel szemben. Minden olyan esetben, ahol nem nyer minden kétséget kizáróan bizonyítást az állítás, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk. Ugyanakkor tisztelettel kérjük kedves vendégeinket, hogy amennyiben a higiéniai körülményekkel kapcsolatban észrevételük van, azt haladéktalanul jelezzék a helyszínen a kollégáinknak és kérjék az esetről jegyzőkönyv felvételét. Emellett a fő közösségi tereinkben kifüggesztettünk egy telefonszámot, amelyen jelezni tudják az észlelt hiányosságot – kérték.

Egyébként portálunk egyik közösségi oldalára is érkezett egy ilyen üzenet, melyben az illető azt állította, hogy védőnő és szerinte a strandon tetves a takarítónő, s erről bejelentés tesz az illetékeseknél is. Ennek valóságtartalmáról nem volt alkalmunk meggyőződni, ugyanis a profil már inaktív volt az üzenet olvasásakor. A termálcég megkeresésünkre azt monda, nem érkezett ilyen bejelentés sem, ahogy a többi állítólagos problémáról sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában