Akadály

2023.02.16. 11:39

Elmaradt az Evat ülése, szerintük az önkormányzat nem akar együttműködni velük

Az Evat szerint Spisák György és Farkas Attila akadályozták a munkájukat.

Sz. M. L.

Nem tartották meg az igazgatósági ülést

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Az EVAT Zrt. igazgatósága a törzsházába tartozó cégek likviditásának biztosítása és a cégcsoport 2023. évi üzleti terveinek mielőbbi elfogadása érdekében a szabályoktól eltérő módon, egy nappal korábbra hívta össze az igazgatóság ülését, melyre számos példa volt az elmúlt években – tájékoztatta portálunkat közleményben az Evat Zrt.

–  Az testület tagjai és a meghívott cégvezetők kivétel nélkül megjelentek, az általuk benyújtott anyagok tárgyalásának nem volt akadálya. Az önkormányzat nevében eljáró, Mirkóczki Ádám polgármestert helyettesítő Farkas Attila alpolgármester és Spisák György aljegyző azonban mindezek ellenére kifogást emelt az ülés megtartásával szemben, így az igazgatóság mai ülése elmaradt – közölte a cég.

Az EVAT Zrt. igazgatósága azt is közölte, hogy az önkormányzat vezetését a saját cégeivel szemben változatlanul nem az együttműködés, hanem az akadályozás vezérli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában