Jó hangulat

2023.02.27. 15:00

Ifjúsági konferenciát tartott a gyöngyösi Hit Gyülekezete

Heves vármegyéből mintegy száz Z generációs fiatal vett részt a rendezvényen, melynek célja, hogy szellemi, erkölcsi inspirációt adjon a fiataloknak, hogy felkészüljenek a jelen és a jövő kihívásaira, a sikeres keresztény életre.

HEOL

A konferenciát egy jó hangulatú, kötetlen vendéglátás zárta

Forrás: Ecsedi Karolin

Az Egerből, Gyöngyösről és Hatvanból érkező fiatalok a konferencia első részében együtt énekelték az Istent dicsőítő, modern hangszerelésű dalokat, majd meghallgatták a találkozó fő szónokát, Szobota Zoltán ifjúsági lelkészt, média szakembert. – A legfontosabb, hogy a fiatalok olyan impulzusokat és támpontokat kapjanak az életkorukból adódó kérdéseikre, kihívásaikra, amelyek Istenhez és a Bibliához köti őket – mondta Szobota Zoltán. 

Az ifjúsági lelkész úgy fogalmazott, hogy nem könnyű ma fiatalnak lenni, nagyon sok nehézséggel kell megküzdeniük és úgy véli, hogy nem volt még olyan generáció, amely ennyire elidegenedett világban élt és megszűnt a magánszférája. Minden ilyen rendezvény arról szól, hogy ebből az elidegenedésből visszavezesse őket az igazság ösvényére. Szobota Zoltán kiemelte, hogy a Facebook előtti világ egy jobb világ volt és most tömegben élő magányos emberek lettek a fiatalok, ezért is fontos, hogy lehetőséget teremtsünk nekik a személyes találkozásra.

A konferenciát egy jó hangulatú, kötetlen vendéglátás zárta. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában