Iskola

2023.02.12. 17:42

Nyílt napra várják a leendő elsősöket az egri gyakorlóiskolában

Hamarosan dönteniük kell a szülőknek, hogy tanköteles gyermekük melyik iskolában kezdje meg általános iskolai tanulmányait.

HEOL

Várják az érdeklődőket Bartók téri épületben is

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A beiskolázás felelősségteljes döntéséhez kívánunk segítséget nyújtani a február 14-én kedden, illetve 15-én szerdán megrendezendő nyílt napunkon – mondta el Márkus Róbert Zsolt, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorlóiskolájának pr felelőse. Kedden kilenctől a Barkóczy téren, szerdán reggel fél kilenckor pedig a Bartók téri épületben várják az érdeklődőket.

– Iskolánk bekapcsolódott a Komplex Alapprogram által megvalósuló Élménysuli programba. Ennek szerves részét képezik a logika, testmozgás, művészet, digitális és életgyakorlat témájú délutáni foglalkozások, differenciált képességfejlesztés megvalósításával – tette hozzá.

A gyakorlóiskola Bartók téri épületében 3 nyelvi tagozatos első osztályt indítanak a következő tanévben, a  Barkóczy utcai épületben ének-zene és nyelvi tagozat között választhatnak a szülők, gyerekek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában