Applikáció

2023.02.05. 09:44

Oroján Sándor: Mirkóczkiék rágalmai ismét hazugságok voltak, feljelentés várható

A Fidesz egri frakcióvezetője szerint az irigység áll a háttérben, a Facebokon üzent a polgármesternek. A cégtulajdonos pedig feljelentést tesz.

HEOL

Forrás: Oroján Sándor/Facebook

– Mirkóczkiék szerint az EgerAPP-ot fejlesztő cég és az EgerHírek kiadójának tulajdonosa ugyanaz az ember. Az igazság ezzel szemben az, hogy a tulajdonosuk neve még csak nem is hasonlít, nemhogy ugyanaz lenne. Az appot fejlesztő cég tulajdonosa megteszi a feljelentést rágalmazás miatt – fogalmazott legújabb bejegyzésében Oroján Sándor.

 

A Fidesz egri közgyűlési frakciójának vezetője hozzátette:
– Mirkóczkiék szerint az appot fejlesztő cégnek adótartozása van, kétes vállalkozás. Ezzel szemben az igazság az, hogy a cég egy stabil, piacon működő appfejlesztő vállalkozás, aminek egyetlen forint adótartozása sincs. Ezt is azonnal igazolták. A feljelentés itt is megy a tulajdonos részéről.

Oroján Sándor szerint az egri városvezetés azért támadja az applikációt, mert besárgulnak az irigységtől. Szavai szerint nekik nem elfogadható, hogy az EVAT-nál valami jó is történjen, nem elfogadható, hogy az ötlete nyomán valami pozitív születik, ami az egriek javát szolgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában