Költségvetési vita

2023.02.21. 16:16

Oroján Sándor közéleti ámokfutása már orvosszakmai kihívás – véli Eger polgármestere

Mirkóczki Ádám szerint a költségvetést nem Eger polgármestere készíti, hanem közel kétszáz embert tömörítő hivatal.

HEOL

Mirkóczki Ádám szerint elmaradhat néhány program a szűkös költségvetés szerint

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Oroján Sándor keddi sajtótájékoztatójára reagálva az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere.

– Eger Megyei Jogú Város költségvetését nem a polgármester készíti, hanem egy közel 200 embert tömörítő, szakemberekből álló hivatal. Ők minden nap Egerért dolgoznak és senkin nem állnak bosszút, ellenben a valós adatok számbavétele mellett egyensúlyi büdzsét készítettek. Sajnos a Banánhéj-frakció vezetője, Oroján Sándor ezzel a mai napig nincs tisztában és továbbra sem érdeklik olyan „apróságok”, mint szakmai, gazdasági vagy jogi érvek – írta közleményében Mirkóczki Ádám. 

– Minden igyekezetünk ellenére, rajta mi segíteni nem tudunk. Azzal, hogy papagáj módjára fújja a virtuális valóságát, egy olyan közéleti ámokfutást folytat, amelynek kezelése megítélésünk szerint már rég nem politikai feladat, hanem orvosszakmai kihívás - zárta gondolatait a polgármester.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában