Jót buliztak

2023.02.05. 16:56

Szenzáció volt a lufibohóc, a farsangon ötletes jelmezeket öltöttek Mezőtárkányban

Pénteken délután rendezte meg a farsangi délutánját a mezőtárkányi óvoda a helyi művelődési házban. Az intézmény vezetője, Rektori Ottilia portálunknak azt mondta: idén is egy szép délutánon vannak túl, köszöni a támogatóknak, szülőknek a lelkes munkát, hogy a gyermekek ilyen önfeledten érezhették ismét magukat.

S. S.

Nagyot buliztak a gyerekek

Forrás: Beküldött fotó

Már a kezdés előtt gyerekek, szülők, nagyszülők tartottak a rendezvény helyszínére. Izgatottan öltöztek, várakoztak a gyerekek a bevonulásra, mikor is Rektori Ottília köszöntötte a megjelenteket. Az óvoda vezetője megköszönte a támogatást az önkormányzatnak, a képviselőknek, civileknek és vállalkozóknak.

A rendezvényre rengeteg tombola ajándék jött össze és  várt kihúzásra az est folyamán. Azért a legnagyobb élményt a jelmezesek – több, mint harmincan öltöztek be – csoportonkénti bevonulása jelentette. Ötletes jelmezeikkel nagy tetszést arattak az apróságok, s még meglepetés is volt: két lufibohóc szórakoztatta a gyerekeket. Ügyeskedésükért és a köszönet jeléül minden jelmezes egy-egy Kinder csokival lett gazdagabb.

A zsúfolásig megterített büféasztalon pedig finomságok várták a megéhezett érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában