Csere

2023.03.28. 15:44

Az egri DK örül, hogy lemondott a fideszes frakcióvezető

A DK szerint ők egy éve mondják már, hogy az ellentétek miatt nem halad a város.

Sz. M. L.

Oroján Sándor (FIDESZ-KDNP) lemondott frakcióvezetői pozíciójáról, amelyet átadott Orosz Lászlónénak. Oroján Sándor szerint mindezt azért, mert nagyon sokan vannak, akik szerint az Oroján-Mirkóczki párharc miatt nem sikerül működtetni a várost, nem sikerül fontos kérdésekben megállapodni – fűzte hozzá a Demokratikus Koalíció egri szervezete a lemondáshoz.

– A Demokratikus Koalíció választókerületi szervezete a tavalyi év óta folyamatosan hangoztatja ezt, hogy éppen ez a párharc akadályozza meg, hogy valódi előrelépés történjen Egerben, és ne arról szóljon minden nap, hogyan mindenből politikai hasznot kovácsolni. A Demokratikus Koalíció mint a Fidesz országos és helyi ellenfele, a második legerősebb párt Magyarországon és Egerben egyaránt,  örömét fejezi ki, hogy a Fidesz lemondott frakcióvezetője elolvasta azokat a közleményeket, és meghallotta azokat a sajtótájékoztatókat, amelyeket ebben a témában adtunk ki. Örülünk, hogy odafigyelnek mind az egriek, mind a politikusok, hogy mit nyilatkozunk – fogalmazott a DK.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában