Író-olvasó találkozó

2023.03.20. 08:09

Az erotikus regények mesterével találkoztak az atkári olvasók

Borsa Brown írónő a műveiről beszélt a rajongóinak.

Sz. Sz. I.

Borsa Brown (balról, állva) az atkári író-olvasó találkozón

Forrás: Egressy Gábor Művelődési Ház és Könyvtár

Író-olvasó találkozón látták vendégül a közelmúltban Borsa Brown írónőt az atkári Egressy Gábor Művelődési Ház és Könyvtárban, tájékoztatott az intézmény. Közlésük szerint a magyar regényíró sok rajongója jelen volt a rendezvényen, hogy személyesen is találkozhasson kedvenc szerzőjével, kérdezhesse őt a műveiről, gondolatairól. 

A Borsa Brown a váci születésű Szobonya Erzsébet írói álneve. A sikert Az Arab című regénye hozta el, mellyel 2015-ben széles körben ismertté vált. Még ugyanebben az évben elnyerte az Év Könyve fődíját az olvasók szavazata alapján, 2017-ben pedig az év legnépszerűbb írója lett. Az elmúlt években az írónő számos regénye a toplisták élére került. 

Borsa Brown a weboldalán azt írja magáról: "Elsősorban romantikus, erotikus témában írok, de emellett fontos, társadalmi problémákra is próbálok rámutatni, és a pszichológia sem áll tőlem távol. Sokszor kényes témákat feszegetek, éppen ezért minden regényem megírása körültekintő kutatómunkát igényel. Két szempont roppant fontos számomra. A történetet mindig a karakter viszi el a hátán – éppen ezért arra számíts, hogy különös jellemekkel fogsz találkozni, ha tőlem olvasol regényt. Annyiszor élsz, ahány könyvet olvasol – legfőbb célom, hogy amikor olvasol, megszűnjön a külvilág, és egy egészen más dimenzióba lépj."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában