Segítség

2023.03.18. 19:33

Döntsenek az egriek! - Donáth Anna is besegített az aláírásgyűjtésbe

Fontosnak tartja, hogy az egriek maguk dönthessenek a jövőjükről.

HEOL

Donáth Anna Európai Parlamenti képviselő is gyűjtötte az aláírást (Archív fotó)

Forrás: Donáth Anna/Facebook

- Ma közel 100 momentumossal gyűjtöttük Egerben az aláírásokat a civilekkel közös helyi népszavazási kezdeményezéshez - írta közösségi oldalán Donáth Anna, a Momentum Mozgalom Európai Parlamenti képviselője szombaton. - Segítünk, hogy az egriek a kezükbe vehessék a saját jövőjük irányítását.

- A tét különösen fontos az egrieknek, hol épüljön meg a várost elkerülő út? Ott, ahol az itt élők akarják, vagy ott, ahová a hatalom eltervezte. Az egriek a városközpontot ténylegesen kikerülő, csendesebb, zöldebb megoldást szeretnének. Nem nagy igény, de úgy tűnik, a hatalom önös érdekei megint fontosabbak, mint az itt élők jövője  - folytatta a politikus. 

- A Momentum nem hagyja, hogy semmibe vegyék az egriek akaratát. Jánosi Zoltánnal, a Momentum helyi elnökével és aktivistáinkkal összegyűjtjük a népszavazáshoz szükséges aláírást, hogy az egriek maguk dönthessenek a saját jövőjükről - közölte Donáth Anna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában