Bankváltás

2023.03.27. 20:41

Elsőként vált bankot Bükkszenterzsébet polgármestere a jó ügy érdekében

Ha minden a tervek szerint halad, nyáron átadják a régi Malom épületében megvalósuló ipari komplexumot. ATM is létesülhet a községben, a polgármester már lépett.

B. K.

Ortó Szilárd, Bükkszenterzsébet polgármestere

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Szépen halad a Malom felújítása Bükkszenterzsébeten - számolt be Ortó Szilárd, a falu polgármestere, aki az alsó szint látványtervét is megosztotta a község közösségi oldalán. 

Jó hír a helyieknek, hogy jelenleg egy ATM automata kialakításán dolgoznak. A tervek szerint hamarosan ki- és befizető automatát szerelnek be a község központjában, mivel a K&H bank lehetőséget lát a település fejlődésében és a tervezett beruházásokban. A nyári megvalósulás feltétele harminc bankszámla nyitása a térségben. Ortó Szilárd jelezte, ő elsőként vált bankot az ügy érdekében. 

Felhívta a figyelmet arra is, hogy aki szívesen nyit új bankszámlát, az helyben megteheti Bükkszenterzsébeten a polgármesteri hivatalban, előzetes egyeztetés után. A tervek szerint az új ipari központ átadását követően a K&H heti egy alkalommal ügyfélfogadást is tart a településen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában