Március 15.

2023.03.15. 11:29

Gyöngyösi főorvost és zenepedagógust is kitüntettek a nemzeti ünnep alkalmából

Dr. Gulyás Zoltán és Spiczmüller Ákos munkásságát is elismerték.

HEOL

Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója tiszteletére adományozott állami elismerések, kulturális középdíjak átadásán a Pesti Vigadóban

Forrás: Bruzák Noémi/MTI

Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár állami elismeréseket adott át az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából a Pesti Vigadóban kedden.

 

Dr. Gulyás Zoltán főorvos
Forrás: Bugát Pál Kórház

Az MTI tájékoztatása szerint Magyar Arany Érdemkeresztet-díjat vehetett át dr. Gulyás Zoltán, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Onkológiai Osztályának gondozóvezető főorvosa. Ugyancsak elismerésben részesült Spiczmüller Ákos zongora- és kamaraművész, zenepedagógus, a gyöngyösi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda, Pátzay János Katolikus Zeneiskolának tanára, aki a Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést vehette át a vigadóban.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában