Hatvan Város Partnere Program

2023.03.11. 09:36

Kilenc helyi vállalkozás kapott díjat Hatvanban + fotók

Hatvanban illusztris vendégekben sem volt hiány a Hatvan Város Partnere Program konferenciáján és ünnepélyes díjátadásán.

T. O.

Együtt a díjazottak

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Az immár tizedik alkalommal megrendezett eseményen jelen volt dr. Bánhidy Péter, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Szőke Csilla, a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum kommunikációs és marketing osztályának osztályvezetője és dr. Pásztor Szabolcs, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense is.

A rendezvényen előadások hangzottak el arról, hogy a vállalkozások miként élik meg nehéz gazdasági körülményeket, s mit tehetnek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb kockázattal és veszteséggel átvészeljék ezt az időszakot. Horváth Richárd polgármester vázolta Hatvan válságmenedzselését, s hogy a városvezetés programja miként biztosítja a költségvetés stabilitását.

A konferencián a különböző díjak átadására is sor került. A legrangosabb elismerést, Az Év Vállalkozása-díjat a Cactus Top Óra és Ékszer Kft. érdemelte ki. Ha valakinek nem mondana sokat a cég elnevezése, eláruljuk, hogy a Salamon-féle többgenerációs vállalkozásról van szó, amit ily módon alighanem a városon kívül is mindenki jól ismer. A kilenc évtizede működő családi vállalkozás 1945 óta működik Hatvanban, s a mesterség apáról fiúra – vagy mint napjainkban: leányra – száll. A kitüntetést idősebb és ifjabb Salamon Ferenc vette át.

A Hatvan Város Együttműködő Partnere díjat kilenc helyi  vállalkozás részére adományozta a képviselő-testület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában