Nőnap

2023.03.20. 11:29

Magyar sztárénekesek szórakoztatták a közönséget Hevesen

Igazi kikapcsolódást nyújtott az este.

M. H.

Vastag Tamás is énekelt a hölgyeknek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Az alkalomhoz méltó, egyedi zenei csokorral örvendeztette meg a településen élő lányokat, illetve asszonyokat Heves önkormányzata és a Hevesi Művelődési Központ, a GondaMusic Band, Zalatnay Cini, Báder Mari és Vastag Tamás közreműködésének köszönhetően nőnap alkalmából – tudatta portálunkkal a művelődési központ vezetése. A március 11-i zenei programon a leghíresebb magyar dalok, rock- és bluesslágerek mellett vérpezsdítő latin muzsika is elhangzott ismert előadók tolmácsolásában. 

Az est folyamán fellépett Báder Mari jazzénekes, Vastag Tamás Fonogram-díjas énekes, valamint Zalatnay Sarolta, az első generációs pop-rock énekesnők egyike, aki idén már hat évtizede a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. A szerelmes melódiák, jazz-, funky- és popklasszikusok a GondaMusic Band kíséretében hangzottak el, többször dalra fakasztva és megtáncoltatva a szép számú közönséget, akik között elvétve azért urakat is lehetett találni, hiszen a program nem csupán a hölgyeknek nyújtott valódi zenei csemegét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában