A vonat nem vár

2023.03.20. 08:36

Másként járnak majd a vonatok Hevesben

Az új menetrenddel a munkába és iskolába járáshoz is alkalmazkodnak.

F. V. E.

Az április 2-től érvénybe lépő menetrendmódosítás a lakossági, társadalmi igényeket és visszajelzéseket figyelembe véve a korábbinál még jobban alkalmazkodik a közösségi közlekedés munkába és iskolába járási, hazautazási, illetve az átszállási szokásaihoz. A szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat, új járatokat, jobb csatlakozásokat, finomhangolásokat vezet be a MÁV-Volán-csoport, közölték a honlapjukon

Egyes változtatások vármegyénket is érintik.

A Keleti pályaudvarról 8 óra 30-kor és 10 óra30 perckor Gyöngyösre induló, valamint a Gyöngyösről 10 óra 3 perckor és 12 óra után három perccel a Keleti pályaudvarra induló Mátra InterRégiók – feltételes megállási rend szerint – megállnak a Kitérőgyár megállóhelyen az utazási igények kiszolgálása érdekében. 

A Kisújszállásról naponta 8 óra 35-kor Kiskörére induló személyvonat  Kál-Kápolnáig közlekedni majd, de csak a turisztikai időszakban , vagyis április 2. és május 21. között, valamint szeptember 2-től november 1-ig szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint, május 22-től augusztus 27-ig pedig naponta.

A Kisköréréről naponta 12 óra 31 perckor Kisújszállásra induló személyvonat Kál-Kápolnától közlekedni majd, de csak a turisztikai időszakban.

Az összes módosítás a MÁV-Volán-csoport honlapján megtekinthető. 

Főoldali képünk illusztráció, forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában