Inzultáció

2023.03.10. 13:53

Agresszív férfi támadt a Momentumos aláírásgyűjtőkre a Dobó téren

A férfi még a rendőrség helyszínre érkezése előtt távozott.

Sz. M. L.

Rátámadtak a Momentumos aláírásgyűjtókre a Dobó téren

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

- G**i lilák! - ezt kiabálta egy férfi a Momentum önkénteseinek pénteken dél után nem sokkal a Dobó téren. Az önkéntesek az elkerülő úttal kapcsolatos népszavazáshoz gyűjtenek aláírást. Mindezt Jánosi Zoltán, a Momentum egri elnöke mondta el portálunknak. 

- A férfi elmondta, hogy Diósgyőr szurkoló, majd aztán alá akarta írni az aláírásgyűjtő ívet. Kérte, hogy a lakcímkártyát vegyük ki a táskájából, de nyilván nem nyúlunk bele más táskájába. Innentől agresszív lett, először a pultot, majd egy önkéntesünket is megütötte. Majd egy nő irányában is fenyegetően lépett fel, aki békíteni próbálta - mesélte.

A férfi még a rendőrség helyszínre érkezése előtt távozott.

Egyébként Jánosi Zoltán csütörtökön arról számolt be a Kerülje el Egert az elkerülő út! Facebook oldalon, hogy többen beszámoltak már furcsa telefonhívásokról.

„Hívták őket az elkerülővel kapcsolatban és ha a külsőt támogatták, azt mondták nekik, hogy köszönik, ezzel szavaztak is, máshol már nem kell aláírni...” – részletezte. Hozzátette, ha valaki hasonló hívást kap, akkor arra kéri, rögzítse és próbáljon információkat szerezni a hívó féltől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában