Hipnotizőr királylány

2023.03.01. 08:16

Nem fogsz hinni a szemednek: Bekölcén letesztelték, lehet-e hipnotizálni egy tyúkot + videó

Megmutatjuk, transzba eshet-e egy tyúk.

F. V. E.

Ahogy azt már megírtuk, Juhász Szép Anna és párja, Goldmann Dávid 2019 óta vezetik Bekölcén az 50 hektáros Remény Farmot, ahol élnek csirkék, libák, bárányok, macskák és kutyák is. 

A TikTokon korábban közétett tyúk altatásos videójuk nagy sikert aratott az internet közönsége előtt, s most újabb érdekességgel jelentkezett Anna. Elsőre kamunak gondolta, ezért letesztelte, lehet-e hipnotizálni egy tyúkot. 

A videóból kiderül, mindössze csak egy krétára, egy kartonra, és persze egy tyúkra, jelen esetben Kot-Kotra van szükség a folyamathoz. 

Bár a kakas beledumált, és az első néhány próbálkozásra nem is esett hipnózisba Kot-Kot, de aztán olyan váratlan dolog történt, amin még Anna is meglepődött: bebizonyosodott, hogy lehet tyúkot hipnotizálni! A tesztalanynak nem volt kedve megosztani a nézőkkel, hogy mit élt át, és merre járt, de gazdája annyira lelkes lett, hogy úgy tervezi, további állatokat is transzba ejt majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában