Látványosság

2023.03.09. 15:59

Péntek délután meglódul a gyöngyösi óriáskerék, mesés látványt ígér

Ma már próbaüzemet tartanak.

Sz. Sz. I.

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szerda estére felépült a gyöngyösi Szent Bertalan templom előtti téren az óriáskerék, amely március 10-től 26-ig üzemel majd a mátraalji városban.  Donnert Richárd, a látványosságot működtető projekt ügyvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy csütörtökön próbaüzemre kerül sor.

– Pénteken 14-tól látogatható az óráskerék. Hétköznapokon 14 és 19 óra között, a hétvégéken pedig 10-től 20 óráig lehet felülni rá – részletezte Donnert Richárd.

Az ügyvezető korábban arról beszélt portálunknak, hogy az ország számos pontjára eljutott már ez az óriáskerék. Nem eseményhez, vagy rendezvényhez kötött a Gyöngyösre érkezése, csupán egy turisztikai látványosság gyanánt telepítették ie. 

– Azok kedvéért jöttünk, akik szeretnék a várost egy egészen más dimenzióban megnézni, megismerni. Az óriáskerékre felülve bárki megteheti ezt – foglalta össze két napja Donnert Richárd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában