Karbantartás

2023.03.25. 18:48

Pótlóbuszok járnak majd a Hatvan-Szolnok vonalon a vonatok helyett

Hétfőtől kezdve április 5-ig három szakaszon lesznek vágányfelújítások Hatvan és Újszász között.

T. B.

A hatvani vasútállomás

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A Hatvan–Szolnok vonalon pályakarbantartás miatt március 27-től 30-ig módosított menetrend érvényes, írja honlapján a MÁV. Valamennyi S820-as vonat helyett Hatvan és Jászberény között pótlóbuszok közlekednek. A pótlóbuszok Jászfényszarun a vasútállomás bejárati útnál, Pusztamonostoron a Községháza autóbuszmegállóban állnak meg. 

Ezt követően is lesznek módosítások a vonalon, hiszen március 31-től április 2-ig Jászberény és Jászboldogháza-Jánoshida állomások között kell pótlóbuszra szállni, ezek Portelek vasútállomás helyett az Imrédi úti elágazásnál létesített ideiglenes megállóhelyen állnak meg. Április 3-tól 5-ig Jászboldogháza-Jánoshida és Újszász között lesz pótlóbuszozás. Néhány reggeli, egy pár délutáni és az esti utolsó S820-as vonatpár kivételével az Újszász–Szolnok szakaszon a csatlakozó vasútvonalakon (86, 120a) közlekedő vonatokkal lehet utazni. A részletes menetrendek itt tekinthetők meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában