Nyílt nap

2023.03.26. 16:13

Rendvédelmis diákok jártak az egri börtönben

A rabszállítókat is megnézték.

M. H.

Rendvédelmis tanulók jártak az egri börtönben

Forrás: Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet

A Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet folyamatos feltöltöttségének, utánpótlásának biztosítása érdekében tett intézkedések már hagyományosnak számítanak – közölte az intézet honlapján.

- A toborzási tevékenység, a jelentkezők felkutatása alapvető feladata a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet személyügyi szakterületnek. A munkaerőpiaci helyzet változása okán kiemelt feladat lett a toborzási tevékenység. A lehetőségeinkhez mérten meg kell ragadnunk minden alkalmat annak érdekében, hogy a büntetés-végrehajtási szervezet, az intézet, a hivatásunk minél ismertebb, és természetesen minél vonzóbb legyen a leendő munkavállalók részére - teszik hozzá.

Az intézet rendszeresen tart nyílt napokat, és előadásokat a pályaválasztás előtt álló tanulók számára. Ezeken az eseményeken prezentációkkal, és intézetlátogatással mutatják be a büntetés-végrehajtási szakmát.

Múlt héten a Miskolci SZC Mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikum 9. évfolyamos, rendvédelmi szakos diákjai intézetlátogatáson vettek részt a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. Betekinthettek a részlegen zajló napi munkafolyamatokba, egy üres zárkába, megnézhették a sétaudvart, a rabszállító járműveket, valamint a látogató fogadásra szolgáló helyiséget.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában