Sajtóreggeli

2023.03.21. 12:46

Sajtóreggelire várta a média munkatársait Gyöngyös polgármestere

Hiesz György a Magyar sajtó napja alkalmából a Heves Megyei Hírlapot is köszöntötte.

Sz. Sz. I.

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Magyar sajtó napja alkalmából adott kedden fogadást Gyöngyösön Hiesz György polgármester a média munkatársainak. Meghívást az eseményre a város életéről nap mint nap tudósító médiumok, így a Gyöngyösi Médiaközpont, valamint a Heves Megyei Hírlap kapott.

– Politikusként hosszú évek óta követi nyomon a mindennapjaimat a sajtó. Összességében úgy gondolom, korrekt a kapcsolatunk, és ez fontos dolog. Köszönöm a médiának a kiegyensúlyozott tájékoztatást, amit a városról adnak. Van miről beszélnünk ma is, hiszen az idei egy pörgős év lesz politikai szempontból, jövő tavasszal önkormányzati, illetve európai parlamenti választások lesznek. Az országos mellett a helyi politikai életben is ütközések várhatók. Én bízom abban, hogy az ősszel, de talán már a nyáron megkezdődő politikai csaták ellenére megmarad a sajtóval való korrekt, kiegyensúlyozott viszonyunk – fogalmazott köszöntőjében Hiesz György.

A kötetlen beszélgetéssel telt sajtóreggelin a Heves Megyei Hírlap és portálunk képviseletében Kühne Gábor főszerkesztő és Szabó István újságíró jelent meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában