Bv. Challenges

2023.03.30. 11:51

Volt bilincs és gumibot, a kényszerítő eszközöket is kipróbálhatták az egri Dobó téren

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet toborzó csapata járt hétfőn az egri Dobó téren a "Bv. Challenges" program keretében.

M. H.

Toboroztak a Dobó téren

Forrás: bv.gov.hu

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet toborzó csapata március 27-e és 31-a között minden nap kitelepül egy-egy helyszínre, ahol a résztvevők találkozhatnak a kollégákkal – írja az intézet honlapján. Az érdeklődők bátran kérdezhettek a kollégáktól, valamint a program során közelebb kerülhettek egy kicsit a büntetés-végrehajtás világához, hiszen lehetőségük volt a rabszállító autó – és a kényszerítő –, mozgáskorlátozó eszközök kipróbálására is.

A szomorkás idő ellenére is rengetegen látogatták meg a felállított standot a Dobó téren. Az érdeklődők – egy játék keretében – a bv. Instagram keretével fényképet is készíthettek. A legtöbb kedvelést kapott fotó tulajdonosa egy intézetlátogatás keretében betekintést nyerhet a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet mindennapjaiba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában