Verseny

2023.04.26. 10:01

4 dobogós helyet szerzett a gyöngyösi campus az OTDK-n

Első, második és két harmadik díjat is elhoztak a gyöngyösi campus hallgatói a 36. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójában rendezett megmérettetésen.

HEOL

4 helyezést is elhoztak a gyöngyösi campus diákjai az OTDK-ról

Forrás: karolyrobertcampus.uni-mate.hu

650 hallgató versenyzett 72 tematikus tagozatban, 602 dolgozatot mutattak be - írja honlapján a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusa.

Az eredmények:

  • Termelés-Szolgáltatás-ELM/Logisztika tagozatban 1. helyezést ért el Simon Rita; pályamunkájának címe: Környezeti fenntarthatóság a logisztikában – Energiahatékonyságot javító és környezetterhelést mérséklő közúti fuvarozás Magyarországon. Témavezetői: Dr. Zalainé Mészáros Kornélia és Dr. Bakó Tamás.
  • A Vállalatgazdaságtan / Vállalkozás tagozatban 2. helyezért ért el Kollár Kíra; pályamunkájának címe: Exploring the influencing factors of the entrepreneurship intention in context of Hungarian students. Témavezetője: Dr. Rudnák Ildikó.
  • A Számvitel, Kontrolling / Kontrolling, elemzés tagozatban 3. helyezést ért el Pupos Cintia, pályamunkájának címe: A szárazonállási időszak üzemgazdasági elemzése tejelő tehenészetben. Témavezetői: Dr. Borbély Csaba és Dr. Szabari Miklós.
  • A Területfejlesztés tagozatban 3. helyezést ért el Kelemen Réka; pályamunkájának címe: Románia középvárosainak gazdasági és társadalmi összehasonlítása Kárpátokon innen és túl. Témavezetői: Urbánné Malomsoki Mónika és Lőrinc Balázs.

Április 27-én Szekszárdon, a Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekció programjával zárul a fórum, ahol a MATE tizenhat hallgatója fogja bemutatni kutatási eredményeit - közli a gyöngyösi campus honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában