Erős válasz

2023.04.24. 15:29

Eged István feljelentette Hadházy Ákost

Megelégelte Eged István, Pétervására polgármestere az őt, és családját érintő vádaskodásokat. Feljelentette Hadházy Ákos országgyűlési képviselőt.

B. K.

Eged István, Pétervására polgármestere (Archív fotó) Péter Eged István (polgármester, Pétervására)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Portálunkon is beszámoltunk arról, hogy Eged Istvánt, Pétervására polgármesterét pár hete váratlanul meglátogatta Hadházy Ákos, országgyűlési képviselő, hogy megszemlélje, mi minden épült a városban és annak környékén uniós pénzek felhasználásával.

A tényfeltáró, mondhatni támadássorozat érzékenyen érintette a városvezetőt és családját. A heol.hu érdeklődésére elmondta, jogi segítséget kért ahhoz, hogy elég tételt vegyen a saját és hozzátartozóit ért, durva inzultus után. 

A Hír TV is beszámolt az ügy jelenlegi állásáról, ahol az üggyel megbízott ügyvéd nyilatkozott. Mint írták, Eged István rágalmazás minősített esete miatt feljelentés nyújtott be az Egri Járásbírósághoz.

Kérdésünkre a polgármester annyit fűzött hozzá az eddig nyilvánosságra kerültek annyiban szorulnak pontosításra, hogy nem három, hanem négy személy ellen szeretnének jogi jóvátételt elérni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában