Látogatás

2023.04.29. 09:44

Ferenc pápa látogatásával kapcsolatban írt az egri Fidesz és KDNP

Ferenc pápa teremtésvédelmi enciklikája meghatározza azokat az etikai alapokat, amely mentén érdemes újra gondolnunk Eger fejlesztési elképzeléseit - írja közös közleményében a Fidesz és a KDNP egri szervezete.

HEOL

Ferenc pápa a Szent István-bazilikában

Forrás: Balogh Zoltán/MTI

A fent említett  kérdés annál is inkább időszerű, mert városunk demográfiai adatai köteleznek minket arra, hogy térségben gondolkodjunk és megbízható adatokkal rendelkezzünk a tervezéshez - tájékoztatta portálunkat a Fidesz Egri Szervezete és a KDNP Egri Szervezete.

Mint írták, a hosszú távú tervezés nem nélkülözheti a tudományos megalapozást, ezért ebben a munkában együtt kívánunk működni az egyetemmel, a kamarákkal, az építészekkel, civil szervezetekkel és mindenkivel, akinek szívügye Eger fejlődése és élhetőbbé tétele. 

– Különösen számítunk a fiatalokra, hogy elkötelezetten vegyenek részt a jövő alakításában. Ezzel az elhatározással tisztelgünk Ferenc pápa látogatása előtt és megerősítjük magunkban, hogy képesek vagyunk arra a közös gondolkodásra, amely városunk javát szolgálja - írták a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában