Góóóól!!!

2023.04.07. 13:21

Fiúk és lányok is labdába rúghatnak Szajlán

A tavasz beköszöntével a szabadba csalogatják a terpesi és szajlai fiatalokat. A szajlai focipályán mindenki labdába rúghat szombatonként.

B. K.

A terpesi és szajlai focizni vágyó gyerekeknek mostantól jó alkalmuk nyílik egy kis tavaszi kikapcsolódásra, mozgásra. A szajlai és a terpesi önkormányzat összefogásával a szajlai futballpályába új életet szeretnének lehelni a két szomszédos önkormányzat példás összefogásával. A helyszín adott. 

Azt kérik a fiataloktól, ne punnyadjanak otthon a szobáikban, mozduljanak ki legalább szombatonként 10-12 óráig! Civil kezdeményezésként ebben az időpontban kispályás foci edzést tart a gyerekeknek Oraveczné Safranka Eszter. Minden lelkes sportolni, focizni és mozogni vágyó gyermeket szeretettel várnak. A terpesiek szállítását falubusszal oda is és vissza is biztosítják. 

Érdeklődni és jelentkezni lehet a terpesi hivatalban, Eszternél, valamint a helyszínen a pályán.

Hogy mennyire szükség van hasonló kezdeményezésekre, az is bizonyítja, hogy már az első alkalommal huszonöt gyerkőc látogatta meg a pályát. Fiúk és lányok egyaránt részt vehetnek az edzéseken - tudtuk meg Bujáki Ferenc polgármestertől. 

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában