Egészséges móka

2023.04.10. 10:20

Gigantikus nyúl jelent meg Gyöngyös határában

Holló Mariann legújabb alkotása egy 9 kilométeres nyúl, amelyet biciklizés során hozott össze GPS segítségével.

HEOL

A Gyöngyös Város Hivatalos Oldala tette közzé a Facebookon azokat a kreatív fotókat, amelyek Holló Mariann legújabb alkotását ábrázolják. Egy 9 kilométeres nyúlról van szó, amit biciklizés során rajzolt fel Gyöngyös térképére.

Mariann beszámolót is írt a nem mindennapi képekhez. 
– Ezzel a 9 kilométer hosszú tapsifülessel kívánok kellemes húsvéti ünnepeket! A húsvéti nyúl bringázás nálam már hagyománynak számít, így minden évben felbukkan egy újabb nyuszi Gyöngyös térképén, melynek teste Gyöngyösön kezdődik ugyan, de egy földterületen keresztül átNYÚL a szomszédos Gyöngyössolymosra. Ez az első olyan GPS-rajzom, ami két településen és az azok közti területen húzódik. A köztes terület kissé gazos, csipkebogyó bokrokkal tarkított, de van néhány parcellázott földrész, köztük bringával is elég jól járható keskeny földutakkal. Nagy kihívás és hatalmas élmény volt letekerni. Boldog nyuszit mindenkinek! - osztotta meg.

Mariann további rajzai a gpsdrawings.net oldalon találhatók meg.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Google Térkép)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában