Hulladékgyűjtés

2023.04.24. 21:07

Hadat üzentek a hulladéknak Nagyrédén

Az elektronikai hulladékgyűjtés sikeres volt, de az illegális szeméthalmokat is felszámolnák.

Sz. Sz. I.

Sikeres volt az elektronikai hulladékgyűjtés Nagyrédén

Forrás: Siposné Fodor Judit/Facebook

Ismét sikeres volt Nagyrédén az önkormányzat által szervezett elektronikai hulladékgyűjtés, tájékoztatott Siposné Fodor Judit polgármester. Közlése szerint ősszel szeretnék megismételni ezt az akciót, bízva abban, hogy talán megszűnik a település külterületeinek ilyen jellegű szennyezése is.

– Az utóbbi hetekben nagyrédei civilek és a vadásztársaság is szervezett külterületeinken szemétszedést, melyet nagyon köszönünk nekik. Önkormányzatunk támogatta tevékenységüket, hiszen mindkét alkalommal konténert biztosítottunk a szemétgyűjtéshez, és a begyűjtött hulladék elszállításáról is gondoskodtunk. Köszönöm, hogy feláldozták a szabadidejüket. Az önkormányzat is rendszeresen szedi köztületeinken, bekötőútjainkon az eldobált szemetet. Rendszeresen kimegyünk a lakosság által bejelentett területekre is, ahol szemétkupacokat alakítanak ki néhányan. Szomorú, hogy mindig van újabb illegális hulladékelhelyezés a területeinken. Kérem, vigyázzunk közösen a tisztaságra bel- és külterületen egyaránt – fogalmazott Siposné Fodor Judit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában